Skadeverkstad

Börje Johansson Bil  är specialister på Toyota men utför även skadereparationer på alla övriga bilmärken. Vi samarbetar med samtliga ledande försäkringsbolag. Vi hanterar bl a plåtskador, plastreparation, lack, stenskott och byte av spruckna och trasiga bilrutor.

Innan vi kan påbörja reparation av din bil så görs en skadebesiktning. Denna tar ca 45 minuter och är viktig för att vi ska kunna beställa reservdelar, lackering etc i tid för att säkerställa att reparationen flyter på så smidigt som möjligt. För att uppnå bästa resultat bör bilen vara tvättad. Om du önskar hyrbil kan du boka den hos oss. Kontrollera om hyrbilsförsäkring finns så kan du sänka dina kostnader.

Här kan du enkelt boka in en tid genom att välja din verkstad nedan, Åkersberga eller Norrtälje.

Åkersberga: Tel: 08-544 103 69 / e-post: skada@bjbilab.se
Norrtälje: Tel: 0176-700 170/ e-post: verkstad2@bjbilab.se

Förberedelser innan du lämnar in bilen för skadereparation

För att uppnå bästa resultat bör bilen vara tvättad. Om inget annat är avtalat ber vi dig komma med din bil på aktuellt datum. Vi öppnar kl 07.00. Medtag nyckel till ev. fälglås. Demontera takbox, takräcken och barnstolar. Vänligen töm bilen på lösa delar. Reparationstiden avgörs av storleken på skadan, vid skadebesiktning så bestäms inbokningsdatum och färdigdatum.

skadeverkstad börje johansson bil