Skadeverkstad

Innan vi kan påbörja reparation av din bil så görs en skadebesiktning. Denna tar ca 45 minuter och är viktig för att vi ska kunna beställa reservdelar, etc i tid för att säkerställa att reparationen flyter på så smidigt som möjligt. För att uppnå bästa resultat skall bilen vara tvättad. Du måste ha anmält skadan till ditt försäkringsbolag innan du kommer till oss och ha med skadenumret till besiktningstillfället. Om du önskar hyrbil kan du boka den hos oss i samband med skadebesiktningen, kontrollera om hyrbilsförsäkring finns så kan du sänka dina kostnader.

Börje Johansson Bil  är specialister på Toyota men utför även skadereparationer på alla övriga bilmärken. Vi samarbetar med samtliga ledande försäkringsbolag. Vi hanterar bl a plåtskador, plastreparation, lack, stenskott och byte av spruckna och trasiga bilrutor.

Här kan du enkelt boka in en tid genom att välja din verkstad nedan, Åkersberga eller Norrtälje.

Åkersberga: Tel: 08-544 103 69 / e-post: skada@bjbilab.se
Norrtälje: Tel: 0176-700 170/ e-post: skada2@bjbilab.se

Förberedelser innan du lämnar in bilen för skadereparation

För att uppnå bästa resultat bör bilen vara tvättad. Om inget annat är avtalat ber vi dig komma med din bil på aktuellt datum. Vi öppnar kl 07.00. Medtag nyckel till ev. fälglås. Demontera takbox, takräcken och barnstolar. Vänligen töm bilen på lösa delar. Reparationstiden avgörs av storleken på skadan, vid skadebesiktning så bestäms inbokningsdatum och färdigdatum.

skadeverkstad börje johansson bil