Håll din Toyota Hybrid i toppform genom att låta våra hybridspecialister serva den. Det är bara Toyotas verkstäder som har den unika kunskapen, programmen och verktygen för att göra en grundlig analys och genomgång av din bil. Dessutom kan du förlänga din hybridbatterigaranti.

Inte konstigt att vi är bäst på att serva din Toyota Hybrid – det var ju vi som byggde den

Din hybridbil omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års garanti på hybridsystemet och alla hybridkomponenter. Efter de 5 åren kan du förlänga garantin på hybridbatteriet, tills din hybrid blir 10 år, genom att göra en årlig service hos våra specialister. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil. Så vänd dig till oss som har rullat ut över 18 miljoner hybridbilar världen över sedan starten 1997. För mer information, besök toyota.se »

Toyota – hybridspecialisten

Det är över 25 år sedan vi lanserade vår första hybrid. Sedan dess har vi sålt över 18 miljoner hybrider världen runt. Så om du vill att din Toyota Hybrid ska hålla sig i toppform, ska du serva den hos dem som varit med från början: Toyotas egna verkstäder. Det är bara de som har kunskapen och verktygen för att göra en grundlig genomgång av din hybrid. Allt för att din hybrid ska rulla felfritt och länge.

Serviceprogram för Toyota Hybrid

För oss på Toyota är en nöjd kund allt. Det är därför våra revolutionerande hybrider får minst lika avancerad service. Vare sig du köpt din bil nyligen eller ägt en Toyota Hybrid en längre tid, är vårt mål alltid att du ska känna dig trygg med din service – och att du får den på rätt sätt med högsta kvalitet.

Hybridservice med hybridhälsokontroll

Hybridservice görs årligen (eller var 1.500:e mil) i samband med den vanliga underhållsservicen. Priset för att serva en hybridbil är inte annorlunda än för någon annan Toyota-modell. Våra hybridtekniker använder unika verktyg och datorprogram för att testa hela hybridsystemet – inget lämnas åt slumpen och vi undersöker, mäter och analyserar varje liten del:

  1. Diagnos av hybridsystemet
  2. Hälsokontroll av hybridbatteriet
  3. Test av batteriets isolering
  4. Belastningstest av hybridbatteriet
  5. Kontroll av hybridkylarsystem

Efter kontrollen får du en detaljerad rapport där Toyotas servicetekniker går igenom din bils status och resultat från testet.

Hybridgaranti upp till 10 år

Du som har valt en hybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge. Toyotas hybrider omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års garanti på hybridsystemet och alla hybridkomponenter. Du har även 10 års garanti på hybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.

Välkommen till din Toyota Verkstad

För att hålla din Toyota Hybrid i toppform ska du serva den hos en auktoriserad Toyota Verkstad. Boka enkelt service online eller kontakta oss. Vill du veta mer om hybridservice, hybridgarantin, den årliga batterigarantin eller något annat kring din hybrids service och underhåll? Fråga gärna oss – din lokala Toyota-återförsäljare.

Hybridservice med hybridhälsokontroll

En årlig genomgång så att hybridsystemet i din bil presterar optimalt – för dig och miljön.

Förläng din hybridbatterigaranti

Genom årlig service kan du förlänga garantin på ditt hybridbatteri tills din bil är 10 år. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil.

Lugn och ro

När din hybrid har tagits om hand av Toyotas hybridexperter är det enkelt att koppla av och njuta av varje resa.

Ett värde som håller

Skydda din investering. Låt Toyotas hybridexperter serva din bil och du håller andrahandsvärdet högt.

Unik spetskompetens

Ingen kan Toyota som Toyotas servicetekniker. Men vi har ju också rullat ut 18 miljoner hybrider sedan starten 1997.