Boka service/underhåll

Här kan du enkelt boka service för din Toyota direkt på webben hos oss i Åkersberga eller i Norrtälje!
Du ser vad din service kommer att kosta och du får ett mail som bekräftelse när du är klar med din bokning.
Vi erbjuder fri lånebil eller lånecykel över dagen och har nu även en lånebil för dig med husdjur – OBS! Alla lånebilar måste förbokas.

OBS: Tillse att Bil är urstädad innan service,är er bil utrustad med alkolås lämna med nytt munstycke, ev låsmuttrar läggs fram
OM ER BIL ÄR UNDER 10 ÅR OCH HAR GÅTT UNDER 20,000 MIL SÅ FÅR NI VID ORDINARIE SERVICE 12 MÅNADER/1,500 MIL ,TOYOTAS RELAXGARANTI,(VISSA UNDANTAG FINNS) . LÄS MER HÄR:  Relax

Välkommen att boka service – börja med klicka på knappen nedan

Nu har du möjlighet att dela upp din betalning med Börje Johansson delbetalning för verkstads- och servicekostnader/självrisker. Klicka här för mer info!

Undrar du över något så är du välkommen att kontakta oss:

Åkersberga: 08-544 103 60 eller verkstad@bjbilab.se
Norrtälje: 0176-700 170 eller verkstad2@bjbilab.se

 

Vi vet hur viktigt det är att serva din Toyota, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde. Hos oss på Börje Johansson Bil kan du vara säker på att du får det bästa för din Toyota. Alla våra tekniker är utbildade specifikt på Toyotabilar under många år. Vi vill att du skall känna dig trygg och säker på att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi har all den kunskap, programvarorna och originaldelarna som behövs.